MENTORER PÅ HUM-BACH

– Her kan du læse om dette års mentorer

Ariel Storm Lokzinsky

Historie + Kommunikation

Ariel på 26 studerer Historie & Kommunikation. Han har indgående kendskab til de mange udfordringer og valg, man kan støde på, da han har prøvet det meste selv. Han ved, hvornår man skal sænke farten, og hvordan man genskaber overblikket over sin uddannelse. Ariel er stor fan af den RUC’ske model og vil være en guide i at få mest muligt ud af gruppearbejdet. Ariel er desuden aktiv i RUCs frivillige miljø, hvor han er medformand af HUMRådet.

Camilla Emilie Steppat

Arbejdslivsstudier + Pædagogik & Uddannelsesstudier

Camilla er lige startet på kandidaten og glæder sig til at studere igen efter et halvt års pause. Der er fart på Camillas hverdag, for sådan har hun det bedst. Det er vigtigt for hende at det faglige og sociale studieliv harmonerer, da hun er af den opfattelse, at man på den måde får mest muligt ud af sit studie. Derfor har Camilla været en del af alt, hvad hun kunne komme i nærheden af og har derfor både engageret sig fagligt og socialt på RUC.

Thomas Laumark

Performance Design + Kommunikation

Thomas er en ung, kæk fyr med fart over feltet. Han har en livsfilosofi, der hedder: for hvert år han bliver ældre, bliver livet kun bedre. Den holder stadig nu, efter snart 24 år. Thomas er vild med at tale med mennesker, og han tror på RUC’s vision om, at vi når de dybeste og vigtigste egenskaber i fællesskab. Han er meget aktiv i det frivillige liv på RUC, både som en del af HUM-Rådet og som rusvejleder af flere omgange.

Marie Jyrkinewsky Mathiesen

Dansk + Kommunikation

Marie er lige startet på kandidatuddannelsen i Dansk og Kommunikation, og man kan vist godt kalde hende for lidt af en sprognørd. Marie elsker nemlig at diskutere grammatik og kommatering. Når Marie ikke har næsen begravet i studiebøger, bruger hun en del tid i det frivillige miljø på RUC. Marie har også en svaghed for brætspil, og du kan hver mandag møde hende og Papministeriet (brætspilsforening) i studenterhuset til et brætspil eller ti.

Emma Dahl Pedersen

Kommunikation + Arbejdslivsstudier

Emma er en glad person med fart over feltet. Hun er en nysgerrig hummer, som godt kan godt lide at udfordre sig selv og engagere sig i sit studie, både fagligt og socialt. Dette ser hun som en vigtig del af sit studieliv. Derfor er hun også meget aktiv i det frivillige liv på RUC, hvor hun har skabt et godt netværk på tværs af studieretningerne. Hun er glad for strukturen på RUC og ser det som en god læreproces med løbende udvikling.

Patrick Kulas

Kommunikation + Socialvidenskab

Der er ikke én “rigtig” vej igennem universitetet. Det er Patricks motto, og et han efterlever hver dag. Som den eneste akademiker i sin familie, ved han, hvor svært det kan være at starte på universitetet. Han har siden sin studiestart i 2013 været en del af det frivillige miljø på RUC. Han har derfor en stor forståelse for, hvad der sker på campus, og hvordan man kan få plads og overskud til den slags aktiviteter i sin hverdag ved siden af studiet.

Jacqueline Maria Bille Kjeldsen

Kommunikation + Kultur- & Sprogmødestudier

Jacqueline er en energisk studerende, der på baggrund af et studieskift kender alt til studietvivl og de problematikker, man kan møde som ny studerende. Jacquelines forkærlighed for RUC har sit udgangspunkt i tværfagligheden og hendes studie-mantra er, at man i sociale og akademiske fællesskaber når bedste resultat. Derudover har hun været på udveksling, tager sprogprofilen og brænder for det frivillige miljø på RUC, som hun er en aktiv del af.

Celina Givskov Hansen

Kommunikation + Virksomhedsstudier

Celina er en glad og smilende bachelorstuderende. Som mentor vil hun kunne hjælpe dig med de spørgsmål, man som første semester studerende kan have. Celina synes selv, at det var forvirrende at starte på RUC og havde derfor selv hundrede spørgsmål, hun ville have svar på. Det har hun fået og er nu klar til at dele ud af sin egen viden og erfaring. Udover studiet på RUC, arbejder hun som Digital Campaign Assistant hos Bonnier Publications.

Anna Kirstine Mouritzen

Dansk + Kommunikation

Anna er 24 og på 5. semester. Hun brænder for alt, hvad der handler om kommunikation mellem mennesker og synes, det er hamrende spændende at få lov til at nørde det på universitetsniveau på trods af de udfordringer, der kan opstå i f.eks. gruppearbejde. Ifølge Anna handler universitetet ikke kun om uddannelse, men også om at møde nye mennesker og have det sjovt. Hun er en del af RUCs sociale miljø gennem Studenterhusets bestyrelse og Mandagsmad.

Louise Buhl

Performance Design + Kommunikation

Louise er vild med at læse på RUC. Hun ved stadig ikke helt, hvad hun vil med sine studier, men suger til sig af undervisningen og nyder at lære en masse spændende ting, der kan være med til at åbne for muligheder i fremtiden. Med Louise som mentor er der plads til alle slags spørgsmål, både om fagligt og socialt. Studiestart kan nemlig være en forvirrende proces, og i mentorordningen skal der være plads til alle de tanker, der presser sig på.

Mette Koustrup

Kommunikation + Kultur- & Sprogmødestudier

Mette er en glad 5.semestersstuderende, som gerne vil være med til at give nye RUC’ere en god start i en tid, som kan virke forvirrende. Oprindeligt kommer Mette fra Jylland og kender derfor til udfordringerne ved at starte helt på ny langt hjemmefra. Som en flittig deltager i RUC’s sociale tilbud er hun dog faldet godt på plads. Hun har mange gløder i ilden, og derfor har hun god erfaring med, hvordan man kan få studie og fritid til at harmonere.

Bjørnstjerne Øysten Nissen

Psykologi + Kultur- & Sprogmødestudier

Bjørnstjerne læser Psykologi og Kultur & Sprogmødestudier. Han er nysgerrig og passioneret omkring det, han laver. Han er vant til at have mange bolde i luften og kender selv til de udfordringer, man kan opleve undervejs i sit studieforløb, såsom studietvivl og hvordan man f.eks. balancerer studie, det sociale og job på en gang. En positiv ting ved RUC er for ham gruppearbejdet og den udvikling, refleksion og læringsproces, som følger med.

Tina Holmegaard Larsen

Kommunikation + Kultur- & Sprogmødestudier

Tina er rigtig glad for det sociale liv på RUC og tilbringer derfor meget tid nede i studenterhuset. Studiet har høj prioritet, selvom teksterne til forelæsninger kan være lange og tunge, men hun elsker at kunne fordybe sig i emnerne på sine fag. Hun er dog ikke sikker på, hvad fagene skal bruges til på den anden side, hun ved bare, hun synes, de er spændende. Hun blev mentor, fordi hun selv var meget glad for ordningen, da hun var ny på RUC.

Simone Bager

Kommunikation (1-fags Kandidat)

Simone har læst sin bachelor i Kommunikation + Virksomhedsstudier og har gennem uddannelsen været meget i tvivl om, hvilke fag hun skulle vælge. Nu er hun endt på 1-fags kandidaten i Kommunikation og er egentlig blevet meget tilfreds. Hun kan godt lide en refleksiv snak om de mange muligheder RUC rummer, selvom det kan være lidt indviklet. Ved siden af studiet arbejder hun meget og er mentor på tredje år. Simone holder sine mentormøder i KBH.

Nanna Würtz Kristiansen

Kultur- & sprogmødestudier + Kommunikation

Nanna på 5. semester drømmer om at gøre verden til et bedre sted. Hun kan ikke lade være at engagere sig i sit studie, fordi det er så spændende. Men det er også vigtigt for hende, at det foregår nede på jorden og med plads til alle livets op- og nedture. Nanna har været glad for at være en del af mentorordningen, da hun selv var ny RUC’er. Derfor glæder hun sig til at give igen som mentor.

Malene Poulsen

Kommunikation + Performance Design

Malene er en glad og humoristisk 5. semesterstuderende. Hun er arrangereret i forskellige sociale aktiviteter på campus, herunder arrangering af Årsfesten og er generelt glad for studielivet på RUC, det sociale såvel som det faglige. Malene sætter pris på det store udbytte, hun får gennem gruppearbejde, idet denne form for læringsproces giver plads til sparring og fordybelse. Desuden pendlede Malene det første halvandet år mellem Odense og RUC.

Signe Kaptain

Historie + Socialvidenskab

Signe mangler kun et enkelt semester for at færdiggøre sin kandidat, og hun glæder sig til at komme ud at prøve sine RUC-kompetencer af i virkeligheden. Hun er glad for gruppearbejde og tværfaglighed og har fundet en god balance mellem at studere og være engageret i både rusvejledning og studenterpolitik. Signe kan tale længe om både glæder og udfordringer ved RUCs særlige opbygning.

Nanna Haugaard Birch

Psykologi + Socialvidenskab

Nanna er engageret, energisk og ellevild med at interagere i og betragte sociale relationer. Hun gad godt kunne jonglere mere elegant mellem de tyske sociologer, og øver sig i at navigere i det kaos og de konflikter, som følger med det at være studerende – det er et vilkår også på 5. semester! Hun er nysgerrig på det som omgiver hende, og mener den tværfaglige RUC-model opmuntrer til reflektion og tvivl – den udfordring vil hun gerne tale om.

Emma Bjerrum Rebbelstam

Pædagogik & Uddannelsesstudier + Psykologi

Emma studerer på første semester på kandidaten. Hun har gode erfaringer som bruger og facilitator i gruppeterapi og vil gerne give dem videre til nye studerende, som arbejder på at finde deres plads og identitet (og måske rigtige fagkombination?) som studerende på RUC. Desuden har Emma erfaring i arbejds- og organisationslivet, inden hun startede studiet og derfor en fornemmelse af, hvad der kan vente sig på den anden side.