MENTORER PÅ HUM-BACH

– Her kan du læse om dette års mentorer

Pernille Baade Jensen

Journalistik + Kultur- & Sprogmødestudier

Pernille er studerende på sit 7. semester på bacheloren, men er ret så sikker på, at hun efter adskillige omveje er nået frem til den rette hylde. Hun har siden første semester jongleret studieliv, studiejob, frivilligt arbejde og en familie i Jylland samtidig med, at hun har forsøgt at følge sine utålmodige rejsefødder mod længere rejser til Afrika, udveksling i det spanske og (forhåbentlig) en praktikplads i det store udland om et års tid.

Marie Jyrkinewski Mathiesen

Dansk + Kommunikation

Marie er i gang med sit 8. semester på RUC, hvor hun er engageret i det faglige og sociale miljø. Sidste semester holdt hun orlov fra studiet og fik en forsmag på det jobmarked, der venter på den anden side. I løbet af sit studie har Marie ofte været i tvivl om og reflekteret meget over de mange valg, der er på RUC. Derfor glæder hun sig til igen at være en del af mentorordningen og skabe tid og rum til (fælles) refleksion over studielivet.

Christian Dahl

Psykologi + Sundhedsfremme & Sundhedstrategier

Christian på 38 er en frisk og erfaren hummer, som også har en erhvervsuddannelse. Han har over 10 års erfaring som ballast. Han elsker den måde, RUC faciliterer det at lære og opnå viden på. Han elsker gruppearbejde, og de muligheder man har får at udvikle sig igennem dette. I sin fritid brænder Christian for at vejlede tidligere misbrugere og hjælpe dem med at leve uden stoffer.

Olivia Agnes Aalbæk Jensen

Arbejdslivsstudier + Kommunikation

Olivia tror på, at man får mest muligt ud af sit studie, hvis man finder sin helt egen måde at være studerende på. Olivia vil gerne give nye studerende værktøjer til, hvordan man kan slippe bekymringer, som kan følge med at begynde på universitetet, og på den måde gøre sit studie til en sjov læreplads.
Olivia er et lyttende øre, som kan vejlede i læseteknikker, studietvivl og værktøjer til, hvordan indre ønsker kan blive mere håndgribelige.

Amalie Ayoe Sørensen

Kommunikation + Psykologi

Med Amalie som mentor kan du stille spørgsmål til både det faglige og sociale liv på RUC. Hun er vild med livet som studerende og suger al den viden og erfaring, hun kan, til sig. Hun er sikker på, at vi opnår de bedste resultater i fællesskab, men kender også til de problemer, der kan opstå i grupper. Som ny studerende havde hun selv hovedet fyldt med spørgsmål, som heldigvis er blevet besvaret med tiden – derfor er hun nu klar på at hjælpe dig.

Tobias

Dansk + Engelsk

Tobias læser sin kandidat i dansk og engelsk med målet om at blive gymnasielærer. Han er formand for RUCsport og har siden sin start på RUC været aktiv i det frivillige miljø. Tobias er blevet mentor, fordi han ønsker at hjælpe andre godt igang, da han selv erfarede, at det at starte på universitetet kan være svært uden de rigtige værktøjer.

Nynne Lea Henriksen

Pædagogik & Uddannelsesstudier + Kultur- & Sprogmødestudier

Nynne har indtil videre gennemgået 24 år med spørgsmålet: Er det her det rigtige for mig? Derfor var beslutningen om at udskyde kurser og tage en praktikplads i sin overskydende tid ved siden af studiet ikke nogen svær beslutning at tage. At reflektere over mulighederne uden for RUC’s grænser har altså været afgørende for at kunne finde sin plads inden for netop denne grænse. Balance er udfordringen, og det er næsten uundgåeligt at træde forkert.