MENTORER PÅ SAM-BACH

– Her kan du læse mere om dette års mentorer 

 

Jonatan Steengaard

Journalistik + Politik & Administration

Jonatan læser journalistik på 7. semester og skal snart i praktik. Han har meget erfaring inden for journalistikuddannelsen på RUC og brænder for kommunikation mellem mennesker. Ved siden af journalistik læser han politik og administration, hvilket for ham er den helt rette fagkombination. Derudover er han aktiv i rusvejledningen og i RUCbar. Det er nemlig vigtigt for ham at have en social tilknytning til studiet.

Amanda Berk Gjerskov Pedersen

Socialvidenskab + Psykologi

Amanda læser fagene Socialvidenskab og Psykologi og har taget et valgfag i Plan, By og Proces. Hun havde selv en mentor, da hun startede på RUC, da hun også oplevede udfordringerne ved at både at skulle balancere studie, det sociale og alt det andet, der fylder. Hun har været med i fagudvalget og har prøvet at skifte fag, så hun har kendskab til de udfordringer, men også mange muligheder, der er ved at gå på RUC.

Jeppe Sivebæk Lodahl

Socialvidenskab

Jeppe er en passioneret RUC-studerende! Han har mange gode råd til at komme igennem et studie uden stress og jag. Jeppe har et højt fagligt niveau og kan tilbyde sparring ift. både faglige og sociale aspekter ved RUC. Jeppe har gode råd til, hvordan du får dig et studiejob og balancerer dit studieliv med dit sociale liv. Yderligere er han en glad jyde, som kan drikke mange fadøl.

Anna Hildorf

Socialvidenskab + Psykologi

Anna er en udadvendt, energisk og venlig studerende. Hun engagerer sig enormt meget for RUC, hvor hun bl.a. har været rusvejleder tre gange og arbejder som ambassadør for Universitetet. Anna blev hurtigt vild med sit studie, og det ses ved hendes lyst til at opleve alt det fede, som RUC har at byde på. Hun har prøvet at arbejde i både store og små projektgrupper og har stået med udfordringer så som gruppekonflikter og svære beslutninger.

Sebastian Diemer Mørk

Internationale studier + Socialvidenskab

Sebastian læser på sit femte semester, og kendetegnet for hans studietid er, at han brænder for at få mest ud af det. Han har tidligere været aktiv i fagudvalg, men også i studenterpolitiske organisationer. Derudover har Sebastian også lige færdiggjort et semester i udlandet, og derfor har Sebastian et godt indblik i alle RUC’s muligheder for at forme sin egen uddannelse og kan derfor altid komme med et godt råd til at overskue processen.