Ildsjæl til fundraising

Vi søger en ny frivillig ildsjæl der har mod på at varetage en eller flere arbejdsopgaver i forbindelse med opsporing af sponsorater og fundraising til inspirationskonferencen den 27. april.

Hvem?
I Reality Bites mener vi, at tiden på universitetet er en af de mest lærerige og definerende perioder i livet. Det lyder måske lidt højstemt og filosofisk, men det er det egentlig ikke. Universet omkring universitetet kan i virkeligheden beskrives som én stor inspirations-legeplads. Det er en legeplads, man kan få ufatteligt meget ud af, hvis man tør gå på opdagelse, finde nye legekammerater og eksperimentere med forskellige redskaber.

Hvad?
Det, man som fundraiser i Reality Bites kommer til at bruge sin tid på, er at finde midler, der kan benyttes til konferencen 2016. Disse midler er oftest monetære, men har gennem tidens løb også været Mao- sutsko, Actimel drikkeyoghurt, kopper og mange andre ting der har gjort hvert enkelt konference helt unik.

Dig!
Vi søger derfor en person som enten har erfaring med eller kunne være interesseret i at lære en masse om fundraising. Det er derfor ikke nødvendigt at du har erfaringen, men du skal have en ambition om at lykkes og et gåpåmod, så skal vi nok assistere med resten. I jobbet som fundraiser hos Reality Bites kan du derfor selv bestemme, hvor den ydre grænse for dit engagement skal gå.

Som fundraiser kan du desuden deltage på lige fod med de andre frivillige i organisationen i den øvrige planlægning og produktion af konferencen. Indsatsen som fundraiser kan også snildt kombineres med andre og flere arbejdsopgaver hvis du også har modet på det.

Reality Bites er en non profit organisation og er drevet af frivillige kræfter, og jobbet er derfor ikke lønnet. Til gengæld får du så meget andet med i bagagen, som ikke kan sidestilles med en løncheck.

Hvis du kunne tænke dig at være med til arbejdet på RUC’s mest inspirerende konference så send en ansøgning til hello@realitybites.dk, hvor du fortæller om dig selv og hvorfor du tror, at Reality Bites er noget for dig.
Ansøgningen skal modtages inden d.18 februar kl.12 og samtaler kommer til at foregå omkring d. 21. og 22. februar

Vi glæder os til at høre fra dig

Reality Bites Teamet