Kommunikations og PR medarbejder

Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikation, PR, sociale medier eller grafisk design? Ved du helt vildt meget om det, eller brænder du bare for at prøve kræfter med det? Og har du oven i det, lyst til at være en del af en super dynamisk, idérig og virkelig entusiastisk team?

Reality Bites er en seriøs legeplads. Det er et sted, hvor du kan teste dine kompetencer inden for kendte såvel som ukendte interesseområder. I Reality Bites arbejder vi for at skabe rum og universer, hvor der er plads til inspiration og refleksion, som kan give dig mod og lyst til, at skabe dig selv som et interessant individ med en relevant uddannelsesbaggrund.

Lige nu søger vi studerende, der vil være med til at planlægge, tilrettelægge og afvikle vores årlige konference. Det er RUC’s største studenterdrevne konference, og absolut mest gennemførte og helhedsorienterede konference.

Vi forestiller os, at du:
– Har lyst til at jonglere med ord og skarpe formuleringer.
– Er klar på, at finde ud af, hvordan vi får budskabet spredt til flest mulige, på den mest effektfulde                     måde.
– Brænder for at lære noget nyt om dig selv og andre, og høste nye kompetencer til dit CV.

Dine opgaver:
– Kommunikation & PR af konferencen. På sociale medier, trykte medier, nyhedsbreve, pitch, og                     måske helt andre former for kommunikation & PR.
– Kontakt til talere/oplægsholdere og diverse samarbejdspartnere.
– Udvikling af grafisk materiale og visuel identitet.
– Du kommer til at indgå i idé-, tilrettelæggelse- og afviklingsprocesser.

Til gengæld får du:
– Brede rammer og frie tøjler.
– Noget relevant at skrive på CV’et.
– Erfaring med kommunikation & PR, tilrettelæggelse og afvikling af større events.
– Du får ansvar, og vi har stor tillid til dig.

Reality Bites er en non profit organisation og er drevet af frivillige kræfter, og jobbet er derfor ikke lønnet. Til gengæld får du så meget andet med i bagagen, som ikke kan sidestilles med en løncheck.

Kan du se dig selv i en eller flere af ovenstående opgaver, så skal du ikke tøve med at sende os en kort ansøgning.
Det er ikke nødvendigt, at du allerede har erfaringen, men du skal have en ambition om at lykkes og et gåpåmod, så skal vi nok assistere med resten.

Send din ansøgning til: hello@realitybites.dk (eventuelle spørgsmål kan også sendes hertil)
Ansøgningsfrist: 18. februar 2016
Samtaler: afholdes 20. og 21. februar 2016

Vi glæder os til at høre fra dig.

Reality Bites Teamet