Reality Bites mentorordning

Mentorordningen er til dig, der lige er startet på en bacheloruddannelse på Roskilde universitet.

Herunder kan du læse mere om, hvad det vil sige at have en mentor. Vær opmærksom på at mentorerne på siden er fra sidste års mentorordning. Siden vil blive opdateret løbende, når vi får sat det nye og inspirerende mentorhold!

Hvorfor

Formålet med Mentorordningen er at give 1. semestersstuderende den bedste start på deres nye tilværelse som universitetsstuderende. Mentorordningen er skabt for at give nye studerende inspiration til at reflektere over deres studie, studietid og studieliv fra day one. Visionen er, at erfarne studerende, deler ud af deres viden og erfaring om det at være studerende. En viden og erfaring, som efter vores mening er uvurderlig, og som ikke kan læses i bøger eller googles på nettet.

Hvem

En mentor er en studerende, der gennem sin studietid har samlet erfaring på forskellige områder og stiller sin viden og erfaring til rådighed for den lille flok studerende, som hun er mentor for. Vores mentorer er ikke guruer eller orakler, der har alle de rigtige svar, men de er person, der kan bidrage til inspiration og refleksion. Vores mentorer har også meget erfaring, der ikke nødvendigvis relaterer sig direkte til studiet på universitetet. Derfor bliver mentoren heller ikke en ekstra studievejleder, men en mentor.

Derfor!

Vi mener, at den viden og erfaring, som ældre studerende ligger inde med, er uvurderlig og yderst inspirerende og givende.

Derfor har vi sammensat et korps af dedikerede, ambitiøse og ikke mindst inspirerende personer, der står klar til at være mentorer for 3-5 nystartede studerende løbende over deres 1. og 2. semester.