MENTORER PÅ HUM-BACH

– Her kan du læse om mentorerne fra 2019/20

Amanda Ishøy

Kultur- & Sprogmødestudier + Pædagogik & Uddannelsesstudier

Amanda er i gang med sin kandidat og er RUC’er by heart. Hun elsker det problemorienterede projektarbejde og den kritiske sans, som RUC giver hende. Amanda har fra første semester af jongleret studieliv, studiejob og frivilligt arbejde og samtidig haft tid til at rejse med rygsæk i blandt andet Kenya, Vietnam, Nepal og Indien. Som mentor er hun imødekommende, lyttende og anerkendende, og hun vil gerne have de nye studerende til at forstå, at de ikke er alene med deres bekymringer. Hun ønsker dog også at udfordre de nye studerende ved at give dem et kritisk, men også nysgerrigt syn på uddannelsessystemet.

Laura Friis Tørsleff

Kommunikation + Socialvidenskab

Laura er studerende på 5. semester på bacheloren. Hun startede på RUC med en klar tanke om at læse historie, men gennem projektarbejdet og basiskurserne fandt hun ud af, at hendes interesser lå mere i kommunikation og socialvidenskab. Laura var på 3. semester på udveksling i Grækenland, hvilket hun beskriver som det bedste valg, hun nogensinde har gjort sig i forbindelse med sit studie. Som ny studerende havde hun svært ved at finde ud af alle de mange valg, der var at træffe, og hvilken vej der var den rigtige at gå. Hun har gjort sig mange erfaringer gennem studiet og brænder for at give nye studerende den bedst mulige start på RUC.

Marie Ciruelos Gade

Kommunikation + Psykologi 

Marie er en udadvendt og energisk studerende, som har svært ved at sidde stille. Hun er enormt engageret på RUC, hvilket blandt andet har resulteret i at være rusvejleder af to omgange, i år en del af formandskabet, og studiemiljøtutor i et HUM-hus. Marie er som alle andre studerende blevet mødt med udfordringer som studie- og karrieretvivl, udfordrende projektgrupper, en kalender der ikke hænger sammen og alt det, der nu hører med til livet som universitetsstuderende. Der findes dermed ingen grænser for, hvad rådgivningen kan handle om.

Emilie Taggatz Jensen

Nordic Urban Planning Studies

Emilie er et menneske med gå-på-mod. Efter sin BA i Kultur- & Sprogmødestudier og Pædagogik var hun frivillig i AIESEC, læste politik på højskole, var i praktik, læste et år på KU, tog på feltstudie i Portugal, deltog i selvudviklingskonference og filmede dokumentar i Uganda. Nu er Emilie glad tilbage på RUC og glæder sig til at motivere sine mentees til at følge deres intuition, få modet til at gå egne veje og tage ansvar for eget (studie)liv.

Sif Maria Riismøller Madsen

Psykologi + Pædagogik og Uddannelsesstudier

Sif har en grundlæggende interesse for at forstå andre mennesker. Hun har lært betydningen af at mærke, at de bekymringer, man måske går med, ikke er nogen, man er alene om at have. Hun har sandsynligvis gjort sig nogle af de samme tanker som dig og har erfaring med forskellige sociale udfordringer. Løbende har hun opdaget, at der er mange måder at være studerende på, og at det handler om at gøre det på den måde, der giver mening for en selv.

Nanna Würtz Kristiansen

Kultur- & Sprogmødestudier + Kommunikation

Kan man både være en ambitiøs studerende og tage tingene i sit eget tempo? Ja, er Nannas erfaring. Hun har lavet projektsamarbejde med organisationer, læst på deltid, været i praktik og udskudt kurser – kort sagt lært at sammensætte sit helt eget studieforløb. Nanna glæder sig til at skabe rum for refleksion, over hvad det vil sige at gå på RUC, og hvordan man kan se på og indrette sit studieliv, så det giver mening.

Caroline Brodthagen Hald

Psykologi + Socialvidenskab

Caroline læser psykologi og socialvidenskab på 5. semester og er vild med livet som studerende. Hun har med tiden lært at jonglere studie, studiejob, frivilligt arbejde og fritid med venner og veninder. Som mentor ønsker hun at hjælpe nye studerende med at skabe overblik over studielivet samt at hjælpe dem med at håndtere de udfordringer, der kan opstå undervejs.

Kristoffer Ingemand Petersen

Journalistik + Politik & Administration

Kristoffer læser Journalistik og Politik & Administration på sit 9. semester på RUC. Fagkombinationen passer godt til hans interesse for samfundet og kommunikation mellem mennesker.
Han er for tiden i praktik som erhvervsjournalist hos mediehuset Watch Medier.
Han har tidligere været rusvejleder, og det er vigtigt for ham at være en aktiv del af det sociale miljø på RUC.

Emma Rebbelstam

Pædagogik & Uddannelsesstudier + Psykologi

Emma er specialestuderende og har været mentor én gang før. Hun har erfaring som terapeut i gruppeterapi og drager som regel inspiration fra dette i mentormøderne. Hendes gruppe bærer præg af stor gensidig tillid og åbenhed overfor svære sider af det at være studerende og menneske i det hele taget. Emma kan særligt vejlede i studietvivl og studieteknik. Hun har selv været omkring et par uddannelser, før hun fandt den rigtige og har af samme grund længere (og rigtigt god) erfaring som studerende.