MENTORER PÅ HUM-BACH

– Her kan du læse om mentorerne fra 2020/21

Christina Mai Guldhammer Simonsen

Christina Mai Guldhammer Simonsen

Psykologi og Kultur- og sprogmødestudier

Christina læser Psykologi og Kultur- og sprogmødestudier på 7. semester på RUC. Det gør hun, da især samspillet mellem mennesker og kultur samt andre sociale arenaer især optager hende. Den interesse udsprang særligt fra Christinas erfaring med at være frivillig, hvor hun igennem fire år var med til at hjælpe ensomme unge i Danmark. Som mentor har Christina et brændende ønske om at kunne hjælpe nye studerende med at finde de bedste veje igennem den tæt bevoksede jungle som livet som ny studerende på universitet føles som i takt med ens resterende sociale liv. Både sparring og erfaringsdeling med faglige såvel som mere personlige udfordringer er noget, Christina selv har erfaret i sit liv som studerende. Hun glæder sig til at møde jer!

Sofie von Arenstorff

Sofie von Arenstorff

Psykologi og kommunikation

Sofie læser psykologi og kommunikation på kandidaten. Studielivet medbringer en masse spændende, men uventede oplevelser. Sofie har været en travl studerende, med både frivilligjob, studiejob, lejlighedssøgning og udveksling. Efter udvekslingen droppede hun studiet for en tid, men nu er hun tilbage og i fuld gang med at færdiggøre sin kandidat. Hun ønsker, at kunne hjælpe nye studerende med de problematikker som alle studerende før eller siden sidder med.
Freja Bugge Skjødt

Freja Bugge Skjødt

Psykologi + Pædagogik & Uddannelsesstudier

Freja er et imødekommende og positivt menneske, der læser Psykologi samt Pædagogik & Uddannelsesstudier på 5. semester. Freja har altid gang i mange ting og prøver stadig at finde den gyldne balance mellem studie, venner, studiejob og frivilligt arbejde. Freja kan særligt vejlede i studietvivl, da hun selv har haft en del tanker om selvsamme. Hun er tidligere droppet ud af en bachelor i statskundskab, men har også været i tvivl, om RUC var det rigtige sted for hende. Denne tvivl er dog for længst gået væk, og hun er nu blevet særligt glad for det problemorienterede projektarbejde og de mange muligheder, det rummer. Udover studietvivl kan Freja vejlede i studieteknikker, både til individuelt brug og i gruppearbejdet, men er generelt altid klar på at være en sparringspartner i alle aspekter af (studie)livet.
Regitze Baagø Schjørring

Regitze Baagø Schjørring

Kultur & Sprogmødestudier og Socialvidenskab

Regitze læser på 5. semester og er RUC’er med stort R. Hun havde en klar forventning, da hun startede på RUC om at hun skulle læse Pædagogik og Psykologi, men i takt med at studiet skred frem, gik det op for hende, at hendes interesser lå andetsteds. Det blev til i alt to skift af studieretning, før hun fandt sin skuffe på RUC i Kultur & Sprogmødestudier og Socialvidenskab, som passede helt perfekt. Igennem sin tid som studerende har hun lært (og lærer stadig) hvordan man bedst muligt jonglerer studie, fritid, studiejob og alle de andre udfordringer, der er en del af livet som studerende. Regitze har lært vigtigheden i at have det godt undervejs i sit studie og at trivsel er mindst lige så vigtigt (hvis ikke meget vigtigere) end gode karakterer. Som mentor brænder hun for at give sine erfaringer videre, sørge for at nye studerende får den bedst mulige start og samtidig skabe et rum, hvor der er plads til at drøfte alle de udfordringer, der opstår undervejs.