SÆRLIGE MENTORER

– Her kan du læse om mentorerne fra 2020/21

Katharina Vestergaard Sejr

Katharina Vestergaard Sejr

Politik og forvaltning

Katharina er en åben og hjælpsom person, som er på 12. semester på politik og forvaltning, og har en bachelor i Poltik og administration, samt engelsk. Derudover brænder hun for sit studie og er klar med tips og råd til hvordan man får et god studie på RUC. Hun er tilmed også ordblind og kan derfor give sin erfaring med hvordan man får forberedt sig til sin undervisning, men også hvordan man kan balancere sin studietid. Dertil er hun også stor fan af gruppearbejde, og har erfaringer fra en del grupper, som hun også kan give tips og råd til. Sidst har hun også erfaring med hvordan man balancerer både studie, hverdag og andre aktiviteter, og er altid klar til at lytte, hvis man har brug for det.

Sarah Breilev Vinther

Sarah Breilev Vinther

Internationale Studier & Journalistik

Sarah er i gang med 5. semester, som er rent journalistik og fyldt med kreative opgaver. Hun har tidligere læst psykologi på KU, så hun er lidt ældre og har en masse forskelligt med i bagagen. Hun er meget passioneret omkring RUC og vil med glæde hjælpe med alt fra studietvivl, det sociale på RUC, studieteknik til livets ængsteligheder. Sarah kan derfor altid være behjælpelig med et godt smil, en diskussion om livets overvejelser, og de mange spændende ting RUC kan tilbyde – hvis man til tider ikke kan finde rundt i det. Jeg ser frem til at møde jer! 🙂

Jeanet Schwartz Kuhlmann Andersen

Jeanet Schwartz Kuhlmann Andersen

Psykologi og Socialvidenskab

Jeanet er en energisk, imødekommende og ret nørdet person, som har et meget stort engangement i læring – både hendes egen og andres. Jeanet elsker at gå på RUC, hvorved hun har deltaget i blandt andet tutoring, fagudvalget og lignende. Igennem sin tid på RUC har hun opnået en del erfaringer i, hvordan man går på universitetet herunder strukturering af tid, studieteknik, hvordan man håndterer gruppearbejde og meget mere. Yderligere har Jeanet Aspergers, så hun har også gjort sig en masse erfaringer om, hvordan man håndterer studielivet med alt, hvad det indebærer, når man har en diagnose.

Maja Andreasen

Maja Andreasen

Politik og Historie

Maja går på 1. semester på sin kandidat i Politik og Historie. Derudover har hun en bachelor i Politik & Administration og Historie. Maja er en engageret RUC-studerende som kender til det frivillige liv på RUC. Hun har også erfaringer med det at håndtere stress og psykisk sårbarhed, både i forhold til hende selv og personer tæt på hende. Yderligere kan Maja tilbyde god sparring omkring studieteknikker, samt gode råde om det at skabe sig et netværk på RUC.