MENTORER PÅ HUMTEK-BACH

– Her kan du læse om mentorerne fra 2019/20

Camilla Teilmann

TekSam (SAM på basis)

Camilla er en energisk, udadvendt og pligtopfyldende studerende, der netop er startet på sit 9. semester på TekSam. Camilla er er vild med at gå på RUC og vil gøre sit bedste for at give dig en god start, så du også føler dig godt tilpas med dit studieliv. Camilla er engageret flere steder på RUC, hvor hun både har været involveret i rusvejledning, fagudvalg og studienævn.
Selvom hun elsker at gå på RUC, har Camilla oplevet, hvor stort et pres der kan være ved at skulle jonglere både studie, venner, familie og arbejde. Derfor vil hun have nogle personlige erfaringer, der måske kan være til hjælp, når du skal finde den rigtige måde for dig at prioritere.
Derudover er Camilla lokal, så hvis du ikke selv er fra området, kan hun fortælle dig om nogle af de skjulte perler i Trekroner og Roskilde.

Anna Hildorf

Socialvidenskab + Psykologi

Anna er en frisk og energisk pige, som giver 120% i, hvad end hun sætter sig for. I sine fire år på RUC har hun været med i lidt af det hele og kan som mentor fortælle om nogle af de erfaringer, hun har gjort sig undervejs. For eksempel hvordan man navigerer i et alternativt studieforløb, og hvordan man balancerer studie, karriere og alt det ind i mellem. Derudover har hun gennem flere år været rusvejleder og deltaget i de fleste sociale sammenhænge på RUC og har derfor et kendskab til lidt af hvert. Anna er en rummelig person, som er fuld af overskud, og hun vil som mentor sørge for, at der er plads til alle, og at ingen tematikker eller udfordringer er hverken for store eller små.