MENTORER PÅ SAM-BACH + MENTORER FOR SÅRBARE STUDERENDE

– Her kan du læse om mentorerne fra 2020/21

Ditte Stage Kroman

Ditte Stage Kroman

Socialvidenskab

Ditte er en frisk kvinde fra det Midt- og Vestjyske, og hun læser nu på 5. semester på Socialvidenskab. Hun startede på RUC, fordi hendes evne til at arbejde i gruppe godt kunne bruge en polering, og derfor var RUC jo det oplagte valg. Hun troede først at Politik og Administration var sagen, men fandt ud af at Socialvidenskab var det rigtige. Ditte kan dele sin erfaring med at rive sine rødder op, og flytte et fremmed sted hen. Derudover er hendes evne til at arbejde i gruppe også blevet bedre hvert semester, så denne læring omkring sig selv og egen udvikling kan hun behjælpelig med.

Amalie Børglum Ploug Olsen

Amalie Børglum Ploug Olsen

TekSam - Miljøplanlægning

Amalie er en åben og frisk studerende, der er i gang med 9. semester på RUC. Tiden på RUC har givet hende erfaringer med studietvivl, det sociale RUC-liv, konflikthåndtering, atypiske studieforløb, samt balance mellem studie og (frivilligt) arbejde. Amalie lægger vægt på, at man som studerende skal have plads og tid til at udvikle sig både fagligt og personligt. Dette kræver at man lærer at finde en vis balance og tidsstyring i sin studietid, hvilket hun gerne deler redskaber til og erfaring med. Derudover lægger hun altid gerne øre til, hvis man savner en at snakke med om både småt og stort.

Louise Larsen

Louise Larsen

Socialvidenskab og Psykologi

 

Louise startede på RUC uden at være sikker på, at det var der hun hørte til. Da hun så fandt ud af at det, valgte hun at tage den lidt mindre lige vej i sit studie, og har derfor skulle håndtere de forskellige praktiske udfordringer der ligger i ikke at følge det anbefalede studieforløb. Hun brænder for at der skal være plads til at være den studerende, der fungerer bedst for en selv, og ikke hvad ministerier eller andre mener. Derfor er det også meget vigtigt for hende, at finde en balance mellem studie, arbejde, det sociale og andre ting der vægtes højt, hvilket for hende ikke altid har været lige let. Louise har været på udveksling i Australien og brænder også for at videreformidle alle de skønne ting man kan få ud af at komme ud i verden. Hun er derudover enormt dårlig til opstillede fotos 😉
Kimmi Bjerregaard Ahlm

Kimmi Bjerregaard Ahlm

Socialvidenskab

 

Kimmi er en kvinde fyldt med godt humør og dårlig humor. Hun studerer socialvidenskab på sit 5. semester, hvilket hun er utrolig glad for. Inden at hun fandt sig godt tilpas på RUC, var hun lige et smut forbi Århus Universitet. Derfor kender hun særdeles godt til studietvivl og alle de tanker som fylder ved et ny studie. Kimmi er særligt glad for at undersøge problemstillinger og fordybe sig i store teorier, hvilket blandt andet er derfor, at hun har en forkærlighed for semesterprojekterne på RUC. Dertil deler hun gerne ud af sine erfaringer inden for gruppearbejde, studieteknikker og en hverdag fyldt med både studie og sociale forpligtelser.

Maja Andreasen

Maja Andreasen

Politik og Historie - Mentor for sårbare studerende

Maja går på 1. semester på sin kandidat i Politik og Historie. Derudover har hun en bachelor i Politik & Administration og Historie. Maja er en engageret RUC-studerende som kender til det frivillige liv på RUC. Hun har også erfaringer med det at håndtere stress og psykisk sårbarhed, både i forhold til hende selv og personer tæt på hende. Yderligere kan Maja tilbyde god sparring omkring studieteknikker, samt gode råde om det at skabe sig et netværk på RUC.

Sarah Breilev Vinther

Sarah Breilev Vinther

Internationale Studier & Journalistik - Mentor for sårbare studerende

Sarah er i gang med 5. semester, som er rent journalistik og fyldt med kreative opgaver. Hun har tidligere læst psykologi på KU, så hun er lidt ældre og har en masse forskelligt med i bagagen. Hun er meget passioneret omkring RUC og vil med glæde hjælpe med alt fra studietvivl, det sociale på RUC, studieteknik til livets ængsteligheder. Sarah kan derfor altid være behjælpelig med et godt smil, en diskussion om livets overvejelser, og de mange spændende ting RUC kan tilbyde – hvis man til tider ikke kan finde rundt i det. Jeg ser frem til at møde jer! 🙂

Jeanet Schwartz Kuhlmann Andersen

Jeanet Schwartz Kuhlmann Andersen

Psykologi og Socialvidenskab - Mentor for sårbare studerende

Jeanet er en energisk, imødekommende og ret nørdet person, som har et meget stort engangement i læring – både hendes egen og andres. Jeanet elsker at gå på RUC, hvorved hun har deltaget i blandt andet tutoring, fagudvalget og lignende. Igennem sin tid på RUC har hun opnået en del erfaringer i, hvordan man går på universitetet herunder strukturering af tid, studieteknik, hvordan man håndterer gruppearbejde og meget mere. Yderligere har Jeanet Aspergers, så hun har også gjort sig en masse erfaringer om, hvordan man håndterer studielivet med alt, hvad det indebærer, når man har en diagnose.

Katharina Vestergaard Sejr

Katharina Vestergaard Sejr

Politik og forvaltning - Mentor for sårbare studerende

Katharina er en åben og hjælpsom person, som er på 12. semester på politik og forvaltning, og har en bachelor i Poltik og administration, samt engelsk. Derudover brænder hun for sit studie og er klar med tips og råd til hvordan man får et god studie på RUC. Hun er tilmed også ordblind og kan derfor give sin erfaring med hvordan man får forberedt sig til sin undervisning, men også hvordan man kan balancere sin studietid. Dertil er hun også stor fan af gruppearbejde, og har erfaringer fra en del grupper, som hun også kan give tips og råd til. Sidst har hun også erfaring med hvordan man balancerer både studie, hverdag og andre aktiviteter, og er altid klar til at lytte, hvis man har brug for det.