MENTORER PÅ SAM-BACH

– Her kan du læse om mentorerne fra 2019/20

Celine Wassar Kirk

Socialvidenskab + Geografi

Celine er en passioneret studerende, der brænder for tværfaglighed – hvilket ligger til grund for hendes valg af fagkombination. Da Celine startede på RUC, havde hun selv en mentor for at få sparring til diverse aspekter og udfordringer som studerende på RUC. Hun har selv erfaring med både gruppearbejde, læseteknikker og dét at skulle balancere sit studie, arbejde og sociale liv mv. Derudover er hun en glad pige, der altid vil give et kram.

Mads Daniel Smidt-Jensen

Virksomhedstudier + Socialvidenskab

Mads er en åben og frisk person, der er i gang med sit 7. semester. Han har engageret sig i mange af de sociale initiativer på RUC. Samtidig har Mads ønsket at få praktisk erfaring og har arbejdet i små såvel som store virksomheder ved siden af studiet. Mads er aktiv både socialt og fysisk, men vægter i høj grad også mental og følelsesmæssig sundhed i hverdagen. Derfor kan Mads især yde sparring på balance i livet som universitetsstuderende.

Sofie Amalie Andreasen

Forvaltning

Sofie læser Forvaltning på 7. semester og har en bachelor i Politik & Administration. Hun er en passioneret RUC-studerende, som har mange gode råd og erfaringer inden for studietvivl, studieteknik, balance mellem arbejde og studie, samt det sociale liv på RUC. Hun har været fagudvalgsformand og selv stået med udfordringer og svære beslutninger inden for projektarbejdet. Sofie har bredt indblik i de mange muligheder, RUC tilbyder, og de udfordringer som løbende kan opstå.

Michelle Heegaard

International Studies

Michelle læser International Studies på 5. semester, selvom den oprindelige plan var at læse miljøplanlægning! Hun er meget engageret i diverse frivillige organisationer på universitetet, som for eksempel Frit Forum, Silba og EU-karriereambassadør. Hun har derfor rig erfaring med at balancere et travlt og aktivt studieliv – samtidig med at hun stadig finder tid til venner og familie.
Hun kan tilbyde god sparring omkring studieteknikker og give råd og vejledning, hvis du overvejer at tage studieophold i udlandet.