MENTORER PÅ SAM-BACH

– Her kan du læse om mentorerne fra 2021/22

Simon Krogh Frederiksen

Simon Krogh Frederiksen

Politik og forvaltning (5 semester)

Simon er en engageret, detaljeorienteret og åben person som altid er klar på en snak om alt mellem himmel og jord og til dagligt studerer han politik og forvaltning på 5 semester. Da Simon startede på RUC var han i tvivl om det var det rigtige valg, men han fandt ud af at det var hans livs bedste valg. Derudover så er han også fan af de frivillige aktiviter som man kan deltage i som studerende på RUC og han har været med i bl.a. fagudvalget og været med i rusvejledningen. Til sidst så er Simon mere end frisk på at dele ud af sine egne erfaringer, hvilket dækker over alt fra gruppearbejde og studielivet, til hvordan man balancerer ens studier, studiejob m.m.

Oliver Kovacs Rask Pedersen

Oliver Kovacs Rask Pedersen

TekSam - Miljøplanlægning

Oliver er en glad og engageret studerende med en bred vifte af interesser. Oliver har på sine 11 semestre på RUC oplevet lidt af hver og har derved fået en masse livserfaring med fra sin uddannelse. Det er både erfaring omkring det faglige, såvel som hvordan man balancerer privatliv, studie, job, frivilligt arbejde, stress og lignende. Oliver er en mentor, der ikke er for højtidelig og gerne hjælper med stort som småt.

Rebecca Filippa Iversen

Rebecca Filippa Iversen

Plan, by og Proces & Socialvidenskab

Rebecca er en meget social, åben og udadvendt pige, som elsker sit studie på RUC. Hun studerer plan, by & proces og socialvidenskab på sit 5. Semester og har også planer om at tage sin kandidat på RUC efterfølgende. Rebecca er især glad for projektskrivning og gruppearbejde, og så er hun en kæmpe nørd når det kommer til metode. Hun elsker at dele sine erfaringer fra sig, og at hjælpe de nye studerende til en så god studiestart mulig. Hun er speciel god til hjælpe med hvordan man skaber gode gruppedynamikker og hvordan man kommer godt i mål med sit projekt.

Channie Froholdt

Channie Froholdt

TekSam - Miljøplanlægning

Channie er en engageret, imødekommende og udadvendt person, der interesserer sig for miljø, klima og politik. Hun blev færdig med sin bachelor i sommers og studerer TekSam – Miljøplanlægning på 7. semester. Gennem erfaring som studerende på Roskilde Universitet, kan hun sparre om studiestruktur, notatteknik, eksamenformer, håndtering af projektarbejde samt hvordan man arbejder i en intensivperiode. Channie kan ydermere hjælpe med hvordan du kan få mest muligt ud af din tid som studerende og hvordan man balancerer studie, studiejob og fritid.

Kanwal Nawaz

Kanwal Nawaz

Politik og Administration & Kommunikation

Kanwal er en imødekommende og åben person med en uformel omgangstone, hvor man kan snakke om stort som småt. I sommers færdiggjorde hun sin Bachelor i Politik og administration + Kommunikation og holder I øjeblikket et sabbatår inden hun fortsætter på kandidaten. I begyndelsen var hun i tvivl omkring sit stuidevalg, hvorfor hun endte med at droppe ud, men hun endte tilbage på RUC efter en pause – bare med nogle andre fag. Hun ønsker at dele ud af sin erfaring og hjælpe studerende med at få en god studiestart og kan bl.a. sparre om balancen mellem studie, arbejde og fritid.