Produktionsteamet

Vi søger 2-4 studerende, der har mod på at varetage en eller flere arbejdsopgaver i forbindelse med produktionen af inspirationskonferencen den 27. april 2016.

Hvem?
Reality Bites er en seriøs legeplads. Det er et sted, hvor du kan teste dine kompetencer inden for kendte såvel som ukendte interesseområder. I Reality Bites arbejder vi for at skabe rum og universer, hvor der er plads til inspiration og refleksion, som kan give dig mod og lyst til, at skabe dig selv som et interessant individ med en relevant uddannelsesbaggrund.

Dig & produktionsteamet
Som frivillig i produktionsteamet kommer du til at have en finger med i enhver detalje af den praktiske afvikling af konferencen. Arbejdsmængden for produktionsteamet er klart størst 2 uger op til konferencen samt under og efter konferencen.
Både i planlægningen op til konferencen og under selve konferencen er produktionsteamet dem der står for:

– At al lyd, lys, video og teknik er klar til brug og spiller.
– Koordinering af dagens program og flow.
– Indretning af konferencens fysiske rammer.
– Afvikling af konferencens events (gimmicks, mad, talerække).
– Praktisk og logistisk koordinering af selve dagen.

Derudover får du:
– Brede rammer og frie tøjler.
– Noget relevant at skrive på CV’et.
– Erfaring i tilrettelæggelse, produktion og afvikling af større events.
– Du får ansvar, og vi har stor tillid til dig.

Det er en bred arbejdsbeskrivelse, så derfor må du gerne i din ansøgning skrive lidt om, hvad du kunne tænke dig at arbejde med i produktionsteamet og hvorfor.

Udover at være en del af produktionsteamet er der også rig mulighed for at du kan blive en del af idéudviklingensfasen og den øvrige tilrettelæggelse af selve konferencen.

Til stillingen søger vi flere personer, som enten har erfaring med, eller kunne være interesseret i, at lære en masse om produktion af konferencer eller større events. Det er derfor ikke nødvendigt, at du har erfaringen, men du skal have en ambition om at lykkes og et gåpåmod, så skal vi nok assistere med resten.

Reality Bites er en non profit organisation og er drevet af frivillige kræfter, og jobbet er derfor ikke lønnet. Til gengæld får du så meget andet med i bagagen, som ikke kan sidestilles med en løncheck.

 

Send din ansøgning til: hello@realitybites.dk (eventuelle spørgsmål kan også sendes hertil)
Ansøgningsfrist: 18. februar 2016
Samtaler: afholdes 20. og 21. februar 2016

Vi glæder os til at høre fra dig.

Reality Bites Teamet